Han er den 3.yngste milliardæren i verden, og er bare 22 år gammel

Gustav Magnar Witzøe (22) finner seg i en svært heldig posisjon, som dagens 3.yngste milliardær på Forbes liste over de rikeste i verden.

Den latterlig velstående ungkaren er arving til SalMar, en familiebedrift som er en av verdens største produsent av oppdrettslaks.

I 2013 overførte faren all eierskap til Witzøe for å unngå stor arveavgift, og Witzøe fikk tittelen som Norges yngste milliardær, bare 18 år gammel og nylig uteksaminert fra high school. I dag er nettoverdien hans beregnet til 1,1 milliarder dollar (ca. 9,2 milliarder i norske kroner).

Selv om den unge milliardæren holder en veldig lav profil, klarte vi å få til et intervju for å høre mer om hans enorme formue, livsstil og hvordan han planlegger å utvikle seg til en entreprenør verdig familienavnet.

Hvor bor du for tiden?

Jeg har flyttet fra foreldrene mine i byen, og bor nå med hunden min på kysten. Han elsker sjøen.

Hvordan føles det å være så rik i så ung alder?

Jeg føler meg selvfølgelig veldig heldig. Samtidig er det et enormt press på meg til å lykkes og oppnå suksess. I motsetning til det alle tror, har jeg bare formuen på papiret. Jeg kan ikke benytte meg av pengene når jeg vil.

Hva bruker du penger på?

Jeg er en samler. Jeg samler på alt, spesielt klokker. Jeg har også noen biler og båter, og så elsker jeg å reise.

Hvor har du vært?

Jeg kom akkurat tilbake fra Dubai der jeg var med noen venner. Jeg likte virkelig byen! Det er så levende og nattlivet er veldig ulikt fra det vi har i Norge. Vi hadde det veldig gøy der!

Fester du mye?

Jeg får mange invitasjoner og prøver å alltid dukke opp. Vanligvis møter jeg vertskapet for en prat, og går kort tid etter.

Jeg liker best å planlegge mine egne fester fordi jeg kjenner folkene rundt meg. Jeg liker også å gjøre det for vennene mine.

Den siste festen jeg planlagte var min bestevenns bursdag. Han er stor fan av sushi, så jeg bestilte en hel sushibar og serverte det på en naken jente! Folk pratet om det i flere måneder etter.

Det høres ut som det var gøy! Hva er planene dine for fremtiden?

Jeg ønsker å jobbe med egne virksomheter og bli mer selvstendig. Det vil si å forlate familiebedriften og fokusere mer investeringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *